BMW 2 coupé

De BMW 2 serie is er in 2 varianten: De BMW 2 serie coupé en de BMW 2 serie Active Tourer.De BMW 2 Coupé is een van de nieuwste BMW modellen welke stuk voor stuk parels zijn.

Exterieur kenmerken

De opvallende vouwlijn afkomstig achter de vooras, loopt naar boven in de achtervleugel en benadrukt het sportieve-dynamische wigvorm. Dit in combinatie met de gespierde wielkasten bewijst de BMW 2-serie Coupe dat hij is altijd klaar is om de leiding te nemen.

De L-vormige achterlichten met LED-lichtbalken en horizontale uitlijning versterken van haar brede impact. De spoiler lip aan de achterzijde van de M235i vermindert opleving bij hoge snelheden.

De contourlijnen van de verlengde motorkap traceren de luchtstroom, terwijl de grote luchtinlaten de kracht symboliseren van de BMW 2-serie Coupe die zelfs indruk maakt wanneer hij stilstaat.

De koplampen stromen scherp naar de driedimensionale nieren. De voorwaartse schuine nier-latten maken een realistische diepte. De verchroomde nier kader versterkt dit effect en geeft de auto een imposante verschijning.

De buitenspiegels zijn een van de onderscheidende uiterlijke kenmerken van de M235i. De accentkleuren zijn ook op de lamellen in de luchtinlaten aan de zijkanten en de imposante 18-inch wielen. Het effect: sportiviteit.

Voor en achter

Alles in dit voertuig is georiënteerd in een richting: naar voren. Dit geldt vooral voor de voorzijde waar de schuin naar voren wijzende nieren de contourlijnen weergeven welke de luchtstroom traceren.

De puntige vorm van de koplampen geeft de typische BMW gezicht een volledig autonoom karakter.

De strenge, horizontale instelling van de opvallende achterzijde benadrukt de brede weg van de BMW 2 Coupé. De optische wisselwerking tussen de achterste uitlaat en de nabijgelegen lagere achterste gedeelte laat het voertuig eruit zien alsof hij dichter bij de grond ligt. Het bijzonder sportieve karakter van de M235i is mede dankzij een spoiler lip op de achterklep. Naast het optisch effect, beïnvloedt het ook de rijdynamiek door een afnemende toename bij hoge snelheid en het verhogen van de oppervlaktedruk.

Lichtontwerp

De dubbele ronde koplampen zijn zo gepositioneerd dat ze hun doel perfect behalen wat inhoudt dat ze het wegdek perfect verlichten. Hun horizontale vorm maakt de voorzijde breder doen lijken. Hun uiterlijk is geconcentreerd en gefocust.

Verschillende oppervlakte lichtreflecties geven de auto een frisse, levendige uitstraling die wordt versterkt door de driedimensionale elementen in de optionele xenon koplampen.

De achterlichten imponeren met grote, L-vormige, rode LED-lichtbalken. Hun monoblock ontwerp maakt ze bijzonder opvallend en geeft hen een uniek effect van de dag of nacht.

Design interieur

Wanneer u plaats neemt achter het stuur van de BMW 2-serie Coupe u merkt u direct dat alles gericht is op de bestuurder.

Het asymmetrische middenconsole is gekanteld naar de bestuurder toe, de vrijstaande Control Display is optimaal in zijn lijn van het zicht en alle belangrijke functies zijn altijd onder controle van de bestuurder. De coupé heeft frameloze ramen welke niet interfereren met het uitzicht. Spannend, overlappende vlakken en dynamische lijnen dragen bij aan het sportieve exterieur tot aan het interieur. En natuurlijk, wordt dit alles bereikt met een perfecte afwerking door het gebruik van hoogwaardige materialen.

BMW M235i

Dit voertuig wordt gestart waar anderen stoppen. De BMW M235i heeft een turbocharged inline 6 -cilinder motor met 240 kW ( 326 pk ), dynamisch remmen, een achterspoiler lip voor verhoogde oppervlakte druk, een M Sport onderstel en nog veel meer.

Welkom in een wereld die draait om racen en biedt een adembenemend hoge prestaties.

De M-serie is de sportiefste van de 2 -serie modellen. De 18 “M lichtmetalen velgen met speciaal ontwikkelde bredere banden, Xenon verlichting en M Sport remmen in donkerblauw metallic met de ” M “-logo zijn een indicatie van de toewijding van het voertuig om uitstekende sportiviteit. De speciaal afgestemd M sportophanging is 10 mm verlaagd. Er is een variabele sportstuur met Servotronic welke de auto een verbeterde wendbaarheid en rijdynamiek geeft. Het M Aerodynamics pakket met een speciale voorbumper en diffuser achter samen met de achterspoiler op het kofferdeksel, zorgen voor een betere aerodynamica en downforce gedrag. De buitenspiegels samen met de twee uitlaatpijpen in zwart chroom en de perfect ronde uit sportieve look van het voertuig, kenmerken de M-serie. Eventuele resterende twijfels over de unieke prestaties van dit model worden direct verdreven door de aanblik van de ” M235i ” modelnaam in het donker chroom aan de achterzijde .

Het interieur van het M Prestatie model straalt buitengewone sportiviteit uit met dorpellijsten met het ” M235i “-logo. De sportstoelen voor de bestuurder en voorpassagier hebben een klassieke M – stijl bekleding en naden en het lederen M stuur heeft multifunctionele toetsen. Het M performance model wordt ook geleverd met een M voetsteun. De interieurverlichting kan worden ingesteld om de exclusieve kleuren oranje – rood of wit. De BMW Individual hemelbekleding is antraciet boven en zijn een aanvulling op de dynamische look.

ECO PRO modus

ECO PRO -modus helpt automobilisten hun brandstofverbruik te verlagen met maximaal 20 procent. De extra functies, ‘Coast’ (met automatische transmissie), Route – Ahead -assistent en ECO PRO route (beide met Navigatiesysteem Professional), kunnen nog meer besparingspotentieel opleveren.

De Coast functie schakelt de aandrijving van de motor, waardoor het voertuig “Coast” zonder extra vermogen. Dit gebeurt zodra de bestuurder zijn of haar voet van het gaspedaal haalt tussen de snelheden van 50 en 160 km per uur zonder remmen.

Met behulp van gegevens van het navigatiesysteem is de Route- Ahead -assistent in staat om bochten, bebouwde gebieden, snelheidsbeperkingen en afritten te herkennen, en geeft de bestuurder tips om te vertragen. Afhankelijk van uw rijgedrag en de verkeers- en wegomstandigheden, biedt de ECO PRO Route de meest efficiënte route. De boordcomputer toont welk percentage van de brandstof bespaard kan worden bespaard door het gebruik van de ECO PRO Route.

Driving Assistant

De Driving Assistant -functie combineert de op camera-gebaseerde systemen Rijbaanbegeleiding en  en overstekende voetgangers met Brake City Activering.

De Oplettendheid Assistent controleert rijgedrag op tekenen van vermoeidheid, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Het systeem analyseert het stuurgedrag van de chauffeur. Als het eventuele afwijkingen detecteert dan wordt een suggestie in het control display getoond om een pauze te nemen.

De Rijbaanbegeleiding herkent wegmarkeringen en waarschuwt de bestuurder over een onbedoelde verandering van rijstrook bij snelheden boven ca . 70 km per uur door middel van trillingen in het stuurwiel en een visuele waarschuwing op het instrumentenpaneel. De waarschuwing wordt niet geactiveerd als de verandering van rijstrook is weloverwogen, dat wil zeggen wanneer de richtingaanwijzer wordt ingeschakeld .

 Uw BMW verkopen?

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod waarvoor u direct uw BMW kunt verkopen!

aanmelden